جوشاندن آب، میکروب های آن را از بین می برد؟

به گزارش وبلاگ خبری، یک مطالعه تازه، تأثیر جوشاندن آب برای پاکسازی آن از میکروارگانیسم های خطرناک را زیر سوال می برد.

جوشاندن آب، میکروب های آن را از بین می برد؟

در گذشته انسان تصور می کرد که جوشاندن آب، همه باکتری های آن را از بین می برد، اما نتایج تازه به دست آمده به وسیله گروهی از دانشمندان چینی نشان می دهد که بعضی از میکروارگانیسم ها می توانند از جوشاندن مکرر جان سالم به در ببرند که این امر می تواند خطری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

دانشمندان دریافتند که بعضی از میکروب ها در برابر دما های بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمی روند. این آزمایش سؤالات مهمی را در خصوص اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد می نماید.

برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روش های دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه می نمایند. استفاده از فیلتر ها یا فرآیند های شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکروارگانیسم های مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابراین، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و احتیاج به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.

منبع: فرارو

به "جوشاندن آب، میکروب های آن را از بین می برد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوشاندن آب، میکروب های آن را از بین می برد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید