برای برقراری عدالت فراگیر در حوزه زنان، مستمع آرای همه فعالان هستیم
به گزارش وبلاگ خبری، معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه نگاه سیاسی به صندلی زنان باعث شده از کارایی و تاثیرگذاری اجتماعی آن در برطرف محرومیت و حرکت به سمت عدالت کاسته گردد، گفت: هدف ما گام برداشتن به سمت عدالت فراگیر در حوزه زنان است و در این راه مستمع آرای همه فعالان این حوزه هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ خبری، انسیه خزعلی روز دوشنبه در نشست و ملاقات با زنان فعال اصلاح طلب در حوزه زنان و خانواده با یادآوری اینکه این جلسه ششمین نشست معاونت در دوره نو است، گفت: نشست با زنان سرپرست خانوار، نخبگان، سازمان های مردم نهاد و فعالان اجتماعی و سیاسی را داشتیم و امروز نشست با زنان اصلاح طلب فعال در حوزه زنان و خانواده داریم.
وی اضافه نمود: امیدواریم تجربیات همه فعالان این عرصه، بتواند راه را روشن تر و کمبود ها و کاستی ها را بیشتر نشان دهد تا در جهت برداشتن کاستی ها و افزایش نقاط قوت گام برداریم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه اتفاق نظر داریم که صندلی معاونت زنان و خانواده یا به طور کلی پرداختن به زن و خانواده هنوز در صندلی مناسب خود قرار نگرفته است، گفت: متاسفانه جنبه تشریفاتی آن بر جنبه کاربردی، تصمیم گیری و تاثیرگذاری جدی آن رجحان دارد.
خزعلی با بیان این که نگاه سیاسی در همه دوره ها به صندلی زنان باعث شده که از کارایی و تاثیرگذاری اجتماعی آن در برطرف محرومیت و حرکت به سمت عدالت کاسته گردد، یادآور شد: هدف ما این است که تا آنجا که ممکن است برای رفتن به سمت عدالت فراگیر در زمینه زنان و خانواده گام برداریم.
وی تاکید نمود: امیدواریم بتوانیم با همراهی، همکاری و مشارکت و هم افزایی جامعه زنان از هر قشر و گروهی که هستند و با این نگاه که همگی در پی اهداف مشترک هستیم از همه توانمندی ها استفاده کنیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با استمداد از خداوند برای راهنمایی و راهنمایی و توفیق برای برداشتن گام های هر چند کوچک در این جهت توضیح داد: امیدواریم با همه موانعی که وجود دارد و مشکلاتی که کشور با آن درگیر است بتوانیم در جهت حل مسایل زنان گام برداریم.
خزعلی توضیح داد: در نشست های قبلی و در این نشست از میهمانان می خواهیم مطالبی که در سیاست های کلی اولویت است ارایه دهند و تجربیات هشت سال گذشته را اسم نمایند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در این جلسات مخاطب نظرات، آرا و پیشنهادات هستیم گفت: یکی از جلسات خوب ما امروز است که موارد پیشرفت هشت سال گذشته و همینطور موارد منفی یا سلبی را که فعالان پیش رو داشتند در حوزه زنان می شنویم تا بتوان راه حل هایی برای آن اندیشید. ضمن اینکه اولویت ها و چشم اندازی که برای بانوان مدنظر دارند ارایه دهند.
منبع: خبرگزاری دانشجو