بدن در مقابل کرونا سال ها ایمنی دارد؟!
به گزارش وبلاگ خبری، این یافته ها بسیار امیدبخش هستند، چون نشان می دهند که سیستم ایمنی انسان سلو های ایمنی بسیار مقاوم دارند که می توانند در مقابل کوید-19 مقاومت نمایند.
تحقیقات جدید نشان می دهند که مصونیت انسان در مقابل ویروس کرونا به یاری سلول های ایمنی ممکن است چندین سال طول بکشد. یافته های جدید می تواند تاثیری بسیار معین نماینده در تحقیقات پیرامون واکسن های کرونا داشته باشد. محققان تاکید نموده اند که مدت تاثیر واکسن بسیار مهم است.
تابه حال تحقیقات انجام گرفته حکایت از آن داشتند که آنتی بادی ها تنها در مدتی کوتاه تاثیر داشته اند و در مواردی حتی افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شدند دوباره کرونا گرفتند و بدن این افراد نتوانسته آنتی بادی فراوری کند.
نتایج تحقیقات در بریتانیا و چین درباره آنتی بادی ها و عارضه هایی که بدن می تواند به آن دچار گردد تردید ها را بیشتر نموده بود. براساس این تحقیقات گفته شد که پادتن در بدن بیماران پس از چند ماه ابتلا به کووید-19 به مقدار کمتری فراوری شده و کاهش داشته است.
اما محققان اکنون بر این باور که کاستن میزان آنتی بادی نشان گر کاهش مقاومت سیستم ایمنی بدن نیست. این دانشمندان گفتند مهم آن است که سیستم ایمنی بدن بتواند حافظه ایمونولوژیک داشته باشد.
جدید دانشمندان از جمله ماریون په پر از دانشگاه واشنگتن با استناد به مطالعات جدید گفته اند که بیشتر افرادی که کرونا گرفتند و بهبود یافته اند هنوز سلول های ایمنی کافی برای از بین بردن ویروس کرونا و مقابله با آن را داشته اند. این سلول ها با پادتن موجود در بدن تفاوت دارند و ممکن است برای مدت زمان طولانی و حتی سال ها در بدن باقی بمانند.
حافظه ای برای سال ها
مهم ترین نتیجه ای که دانشمندان در نتیجه تحقیقات خود بدست آوردند کشف پدیده حافظه ایمنی در برابر ویروس کرونا بوده است.
به گفته ایمونولوژیست ها این حافظه احتمالا سال ها از ابتلای شدید انسان به کرونا محافظت خواهد نمود. این یافته ها بسیاری از محققان را که نگران تاثیر کوتاه مدت واکسن ها بودند و بیم داشتند که مرتب باید واکسن تزریق کرد اکنون بیشتر امیدوار نموده است.
محققان برای اثبات تحقیقات خود به مطالعاتی در خصوص بازماندگان ویروس سارس -کوو که به ویروس کرونا بسیار نزدیک است اشاره نموده اند. آن ها گفته اند در بدن افراد بهبود یافته از سارس-کوو حتی پس از 17 سال سلول های ایمنی یافته اند. این بدان معناست که سیستم ایمنی پس از نابودی ویروس سارس-کوو هنوز سلول های ایمنی را حفظ نموده است.
این یافته ها بسیار امیدبخش هستند، چون نشان می دهند که سیستم ایمنی انسان سلو های ایمنی بسیار مقاوم دارند که می توانند در مقابل کوید-19 مقاومت نمایند. دانشمندان بر این باور هستند که این سلول ها توانستند در مقابل سارس کوو مقاومت نمایند و اکنون نیز قادرند با کرونا مقابله نمایند.
آکیکو ایواساکی، ایمونولوژیست به نیویورک تایمز گفته است که او از این پدیده (مقاومت طولانی مدت سلول های ایمنی) تعجب نمی کند و این همان چیزی است که در یک حالت طبیعی باید اتفاق بیافتد. به گفته این محقق با این وجود این اتفاقی بسیار هیجان انگیز است.
محققان پس از یافته های جدید اکنون امیدواری بیشتری دارند. به گفته آنها، واکسنی که شرکت داروسازی فایزر که در همکاری با بنیاد آلمانی بایونتک فراوری نموده می تواند سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا را مقاوم تر از حالت عادی کند و این می تواند سرانجام اپیدمی کرونا باشد.
دو ترک تبار آلمانی در خط مقدم مبارزه با کرونا
اوگور شاهین و اوزلم توره چی، بنیانگذاران شرکت بایون تک آلمان، با سرعت نور در حال تهیه نخستین واکسن ضد کرونا هستند. اتحادیه اروپا و ایالات متحده چشم به نتایج فعالیت این دو پژوهشگر دوخته اند.
احتمال عرضه عمومی واکسن کرونای بایون تک-فایزر در دسامبر
فراورینمایندگان واکسن کرونا، تقاضا برای دریافت مجوز فراوری انبوه آن را به مقام های دارویی آمریکا ارائه دادند. داروسازان بعید نمی دانند که در ماه دسامبر اولین بسته های واکسن برای مصرف عمومی عرضه گردد.
تردید محققان آلمانی به ایمنی 90درصدی واکسن کرونای بایون تک ـ فایزر
در حالی که دو شرکت آلمانی و آمریکایی بایون تک و فایزر وعده ایمنی 90 درصدی واکسن کرونای فراوریی خود را داده اند، محققان آلمانی این میزان از ایمنی را زیر سوال برده اند.
منبع: دویچه وله
منبع: فرادید