درخواست مشاور مرکل برای اعمال قرنطینه شدید، هشدار درباره افزایش چشمگیر مرگ های کرونایی

به گزارش وبلاگ خبری، یکی از مشاوران دولت آلمان آمارهای کرونایی در کشور را نگران کننده دانسته و خواستار اعمال قرنطینه سخت در این کشور شده و درباره 25هزار قربانی کرونایی دیگر تا آخر ژانویه در غیر این صورت هشدار داده است.

درخواست مشاور مرکل برای اعمال قرنطینه شدید، هشدار درباره افزایش چشمگیر مرگ های کرونایی

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ خبری به نقل از روزنامه دی ولت آلمان، کارل لایترباخ، از سیاستمداران بخش بهداشت و سلامت حزب سوسیال دموکرات و یکی از مشاوران دولت مرکل خواستار اعمال قرنطینه سخت در آلمان برای مهار کرونا شده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی وبلاگ خبری بخوانید. (کلیک کنید)

وی با اشاره به محدودیت های سختگیرانه ای که ایالت بایرن برای مهار کرونا اتخاذ کرده خواستار گسترش این محدودیت ها به سراسر آلمان شده است.

لایترباخ این مسئله را قابل قبول ندانست که آلمان هر روز حدود 500 مرگ کرونایی داشته باشد.

وی قرنطینه موردی را که از اول نوامبر در کشور برقرار شده است یک موفقیت نیمه کاره دانست که تنها توانسته است رشد این بحران را کمی کُند کند.

لایترباخ خواستار برگزاری مجدد یک نشست ویژه نخست وزیران ایالات آلمان با دولت در هفته آینده و تصمیم گیری درباره تشدید سختگیرانه محدودیت ها شد، وی تأکید کرد: در غیر این صورت ما در اواخر ژانویه حدود 25 هزار مرگ کرونایی دیگر خواهیم داشت.

وی از شهفرایندان خواست با ایده جشن دریافت شب سال نوی میلادی و عید پاک خداحافظی کنند. وی برگزاری چنین جشنی را عامل شیوع موج سوم کرونا در کشور دانست.

رسانه های آلمانی خبر داده اند که محدودیت های کرونایی در ایالت بایرن آلمان تشدید می شود. مارکوس زودر، نخست وزیر ایالت بایرن منع ترددها و محدودیت های سختگیرانه برای مهار کرونا را در این ایالت اعمال کرده است. وی اقدامات فعلی را کافی ندانسته و گفته است: این کافی نیست، ما باید اقدامات بیشتری انجام دهیم و ما باید عمل کنیم.

تعدیل شدید نیروی شرکت لوفت هانزای آلمان

شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان هم به دلیل عواقب اقتصادی بحران کرونا تا سرانجام سال 29 هزار جایگاه شغلی خود را کاهش می دهد. این شرکت بسیاری از هواپیماهای خود را زمینگیر کرده و تعدیل نیروی گسترده ای را در دستور کار قرار داده است. سخنگوی این شرکت روز یکشنبه بیان نمود که تا سرانجام سال 29 هزار شغل در این شرکت از بین می رود. حدود 20 هزار شغل مربوط به خارج از کشور است.

شرکت لوفت هانزا هم مانند دیگر شرکت های هواپیمایی به دلیل کاهش پروازها و درخواست های سفر دچار بحران سختی شده است. این شرکت که از طرف دولت حمایت های گسترده ای می شود در سال جاری تا به حال 5.6 میلیارد یورو ضرر داشته است.

اولاف شولتز، معاون صدراعظم آلمان و وزیر دارایی این کشور هم اعمال قرنطینه موردی در آلمان را که از ابتدای ماه نوامبر اعمال شده است کافی ندانسته گفت: این اقدامات تأثیراتی داشته است اما نه به آن اندازه که ما امیدوار بودیم.

به گفته وی آمار مبتلایان در آلمان به حد پایداری رسیده است اما هنوز فرایند کاهشی ندارد.

بیمارستان ها در آلمان با توجه به فشارهای روزافزون به مرزهای ظرفیت مجاز خود رسیده اند.

گرالد گراس، رئیس انجمن بیمارستان های آلمان (DKG) در این باره گفته است: در برخی ایالات آلمان مانند زاکسن شمار بیماران بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه پنج برابر بالاتر از آوریل است. در این ایالت کلینیک ها به مرزهای ظرفیت مجاز خود رسیده و یا از این مرز هم گذشته اند.

بر اساس اطلاعات این نهاد آلمانی در زمان حاضر تعداد بیماران بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه حدود 40 درصد بیشتر از تعداد بستری ها در این بخش در موج اول کرونا در بهار است.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 17767 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد و 225 نفر هم در این مدت بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

شمار مبتلایان به کرونا در آلمان همچنان افزایش می یابد و دولت چندی پیش قرنطینه موردی در این کشور را که از ابتدای ماه نوامبر اعمال شده بود تا 10 ژانویه تمدید کرده است که البته به اعتقاد برخی مقامات آلمانی این اقدامات کافی نبوده و محدودیت های بیشتر لازم است.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 1175733 نفر به کرونا مبتلا شده و 19034 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

+

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "درخواست مشاور مرکل برای اعمال قرنطینه شدید، هشدار درباره افزایش چشمگیر مرگ های کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درخواست مشاور مرکل برای اعمال قرنطینه شدید، هشدار درباره افزایش چشمگیر مرگ های کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید