مخالفان واکسن کرونا در نیویورک به خیابان ها ریختند
به گزارش وبلاگ خبری، صد ها نیویورکی در اعتراض به دستورالعمل های دولت آمریکا برای واکسن کرونا وارد خیابان های این شهر شدند.
به گزارش گروه بین الملل وبلاگ خبری، صد ها نفر از شهفرایندان نیویورک، روز شنبه در خیابان های این شهر علیه سیاست های اعمالی درخصوص واکسن کرونا تظاهرات کردند.
به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، این معترضان با تجمع در میدان تایمز نیویورک، فریاد لعنت به جو بایدن سر داده و سیاست های دولت او را به هیتلر تشبیه کردند.
تصاویر منتشر شده از این تظاهرات نشان می دهد که شرکت کنندگان بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرچم های نه به واکسن را در دست گرفته اند.
شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضی لغو اجباری شدن واکسن کرونا برای کارمندان دولت و در دست داشتن تأییدیه دریافت واکسن برای ورود به مکان های عمومی از جمله رستوران ها، باشگاه های ورزشی و سالن های سینما و تئاتر را خواهان شدند.
این دستورالعمل ها در حالی از سوی بیل دی بلاسیو شهردار نیویورک صادر شده است که تا به امروز بیش از سی درصد نیویورکی ها حتی یک دوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند.
آنتونی فائوچی ویروس شناس برجسته آمریکایی و مشاور پزشکی کاخ سفید اخیراً در مصاحبه با وبگاه خبری آکسیوس گفته است نرخ ابتلا به کرونا در میان آمریکایی ها ده برابر رقم لازم برای انتها دادن به همه گیری ویروس کرونا است. او گفت که این فرایند تا زمان واکسیناسیون تعداد بیشتری از افراد ادامه خواهد یافت.
روز گذشته (شنبه) نیویورک تایمز گزارش داد، گرچه موارد تازه ابتلا به ویروس کرونا و بستری شدن در بیمارستان های ایالات متحده علائمی از کاهش دارد، این موارد همچنان در مقایسه با اوایل تابستان بسیار زیادتر است و در عین حال، تعداد مرگ ومیر های تازه فرایند افزایشی دارد.
بر اساس پایگاه داده روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، در حالی که نوع دلتا در جوامع غیرواکسینه جولان می دهد، گزارش مرگ و میر تازه در آمریکا به طور میانه به بیش از 1900 نفر در روز رسیده که تقریباً 30 درصد در دو هفته گذشته افزایش یافته است.
طبق این گزارش، تا به امروز تقریباً از هر 500 آمریکایی یک نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده است.
بر اساس نتایج نظرسنجی هفته گذشته خبرگزاری رویترز و موسسه ایپسوس، اندازه رضایت آمریکایی ها از اقدامات دولت بایدن برای مقابله با ویروس کرونا برای اولین بار به زیر 50 درصد رسیده است و 46 درصد هم از نحوه پاسخ به شیوع ویروس کرونا در آمریکا ناراضی هستند.
منبع: خبرگزاری دانشجو