پنیر پارمزان چیست و چه تفاوتی با پنیر پیتزا دارد؟

به گزارش وبلاگ خبری، پنیر پارمزان یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین پنیرهای دنیا است. این پنیر نه تنها به خاطر طعم و بافت خاص، بلکه به علت تاریخچه و مراحل فراوری منحصر به فردش بسیار مورد توجه است. پنیر پارمسان که استفاده از آن قدمتی طولانی دارد، به عنوان یکی از اجزای اصلی در بسیاری از غذاهای ایتالیایی و بین المللی استفاده می گردد. در واقع، جدا از عطر و طعم بی نظیر، فواید تغذیه ای فراوان آن باعث شده تا در رژیم های غذایی سالم، جای خود را به عنوان یک افزودنی ارزشمند باز کند. ما در این مطلب از خبرنگاران ، علاوه بر معرفی کامل پنیر پارمزان، به کاربردهای آن در معروف ترین غذاها می پردازیم.

پنیر پارمزان چیست و چه تفاوتی با پنیر پیتزا دارد؟

پنیر پارمسان چیست؟

پارمزان (پارمیجانو-رجیانو) که به علت کیفیت و قدمتش، به پادشاه پنیرها معروف است، یک پنیر سخت ایتالیایی است که از شیر تازه گاو تهیه می گردد. از بارزترین ویژگی های تغذیه ای این پنیر می توان به محتوای بالای پروتئین و کلسیم و بعلاوه قابلیت هضم آسان آن اشاره نمود. طعم پنیر پارمزان عمیق، قوی و آجیلی (طعم گردو و میوه های خشک) بوده و ممکن است در عین حال قدری شیرین، شور و تلخ هم به نظر برسد. بعلاوه پارمسان عطر بسیار قوی و دلنشینی دارد و عطر آن ترکیبی از بوی شیر، علف های خشک شده و گیاهان کوهی است. علاوه بر آن، بافت پارمزان سفت، شنماینده و دانه دار بوده و ممکن است رنگ آن از زرد روشن تا تیره متغیر باشد.

فرآیند فراوری پارمزان طولانی است (می تواند از 12 تا 36 ماه طول بکشد)، به طوریکه هرچه زمان می گذرد، همزمان با کهنه تر شدن پنیر، عطر و طعم آن نیز عمیق تر می گردد. یکی از نکات جالبی که در خصوص فراوری پارمسان وجود دارد این است که، تنها پنیری که در مکان های سنتی (استان های شمالی ایتالیا) و از شیر گاوهایی که در همان نواحی پرورش یافته اند فراوری می شوند، می توانند به عنوان پارمسان به فروش برسند؛ در واقع اگر پنیر در جایی دیگر درست گردد، نام آن دیگر پارمزان نخواهد بود. بعلاوه جالب است بدانید که در ایتالیا، بعضی بانک ها قالب های پنیر پارمزان را به عنوان وثیقه می پذیرند؛ یعنی ارزش پنیر پارمزان به قدری بالاست که می تواند تضمین مالی باشد!

ترکیبات مغذی پنیر پارمزان

برای اینکه دقیق تر بدانیم پنیر پارمسان چیست، بهتر است با حقایق تغذیه ای و ترکیبات مغذی آن آشنا شویم:

حقایق تغذیه ای پنیر پارمزان در هر 100 گرم
کالری: 431چربی کل: 29 گرم
سدیم: 1529 میلی گرمچربی اشباع: 17 گرم
پتاسیم: 125 میلی گرمکلسترول: 88 میلی گرم
کربوهیدرات کل: 4.1 گرمپروتئین: 38 گرم
شکر: 0.9 گرمآهن: 4٪
کلسیم: 110٪منیزیم: 9٪
ویتامین D: 5٪کوبالامین: 38 درصد

فرق پنیر پارمزان با پنیر پیتزا چیست؟

پیش از آنکه بدانیم پنیر پارمسان را چگونه مصرف کنیم، بد نیست ابتدا فرق آن را با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بدانیم؛ چراکه این دو نوع پنیر پرکاربرد، از نظر طعم، بافت و نحوه استفاده در آشپزی تفاوت های زیادی با هم دارند. در ادامه، به تفاوت های آن ها اشاره می کنیم:

پارمزانموزارلا
بافتی سخت، ترد و دانه دار داردبافتی صاف، نرم، خامه ای و کشسان دارد
از شیر گاو تهیه می گردد(به طور سنتی) از شیر بوفالو درست می گردد
طعمی قوی و شور داردطعمی ملایم و شیری دارد
معمولا در آخر کار به غذاها اضافه می گرددبه خاطر قابلیت ذوب شدن در مراحل ابتدایی به غذاها اضافه می گردد

تفاوت های تغذیه ای بین پنیر پارمزان و موزارلا عبارتند از:

  • کالری و چربی: پارمسان به علت فرآیند کهنه شدن، دارای کالری و چربی بیشتری است.
  • محتوای پروتئین: هر دو پنیر غنی از پروتئین هستند، اما پارمزان معمولا به علت بافت خشک تر، پروتئین بیشتری دارد.
  • کلسیم و سایر مواد مغذی: پارمسان در هر وعده، کلسیم بیشتری نسبت به موزارلا ارائه می دهد.

جایگزین پنیر پارمزان چیست؟

از برترین جایگزین های پنیر پارمسان می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پکورینواز نظر بافت بسیار شبیه به پارمزان بوده، اما از شیر گوسفند تهیه می گردد و طعم تندتر و اسیدی تری دارد که در سالادها و پاستاها عالی است.
هالومیاگرچه بافت هالومی نرم تر و کمتر دانه دانه است، اما در غلظت و طعم به پارمزان شباهت دارد.
فتاشورتر بوده و به خوبی پارمزان ذوب نمی گردد؛ اما طعم قوی تری به غذا می بخشد.
ریکوتااز آب پنیر تهیه شده و با بافتی نرم و طعمی ملایم، می تواند در بعضی غذاها جایگزین پارمزان گردد.
آسیاگوطعمی ملایم و کمی تند دارد و در صورت کهنه شدن، بسیار شبیه به پارمزان می گردد.
گرویربافت آن نیمه سخت بوده و طعمی ملایم و کمی شیرین دارد که در غذاهای گرم مانند گراتن و پاستا عالی است.
گرانا پادانوطعمی نزدیک به پارمزان داشته و گزینه مناسبی برای انواع پاستا و غذاهای ایتالیایی است.
پنیر بزپنیر بز تازه، بافت خامه ای تر و طعم تندتر و کمتر شور نسبت به پارمزان دارد.
کانتالکانتال برای مردم فرانسه مانند پارمزان برای ایتالیایی هاست؛ این پنیر دارای بافت نیمه سخت و طعمی قوی بوده و در غذاهایی مانند پاستا، سالاد و گراتن عالی است.

پودر پنیر پارمسان برای چی استفاده میشه؟

پودر پنیر پارمزان به علت طعم قوی و آجیلی خود، امروزه در آشپزی ایرانی نیز بسیار موردتوجه واقع شده است. در واقع، پودر پارمزان به عنوان یک چاشنی قدرتمند می تواند طعم انواع غذا را تقویت کند. برای مثال، شما می توانید پارمزان را روی غذاهایی مانند پاستا و انواع پیتزا بپاشید و عمق بیشتری به طعم آن ها بدهید. بعلاوه از آن برای ایجاد بافت کرمی تر در ریزوتوها استفاده نموده یا طعم سالادهایی مانند سالاد سزار سوخاری را ارتقا دهید. پودر پارمزان برای تقویت طعم سوپ ها و بیشتر سس ها نیز عالی بوده و می تواند به عنوان یک تزئین نهایی روی سبزیجات کبابی یا خورشت ها نیز به کار گرفته گردد.

در حقیقت، بافت ریز و پودری پنیر پارمسان می تواند به راحتی در انواع غذاها پخش شده و به عنوان چاشنی و طعم دهنده نهایی، عطر و مزه ای تازه خلق کند. بعلاوه نمی توان انکار کرد که پودر پارمزان به غذاها ظاهری مجذوب نماینده تر بخشیده و می تواند به عنوان گارنیش یا تزئین نهایی، در بسیاری از غذاها به کار گرفته گردد. با تمام این توصیفات، اگر هم اکنون مایل به تهیه باکیفیت ترین پودر پارمسان هستید، می توانید آن را از سوپرمارکت آنلاین وبلاگ خبری تهیه کنید یا اینکه یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای که با پارمزان تهیه می گردد را به وبلاگ خبری سفارش دهید.

کاربرد پنیر پارمزان در غذاهای مختلف

از پنیر پارمسان می توان در تهیه غذاهای متنوعی استفاده کرد، که در ادامه به بعضی از محبوب ترین آن ها اشاره می کنیم:

پاستا آلفردو با پنیر پارمسان

پنیر پارمزان برای پاستا آلفردو ، حکم امضای کار را دارد. برای تهیه این پاستا، ابتدا تکه های مرغ را با کمی روغن و نمک و فلفل تفت دهید تا کاملا پخته شوند. سپس قارچ های خرد شده را به مرغ اضافه نموده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در تابه ای دیگر، کره را آب نموده و شیر و خامه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ گردد. سپس پنیر پارمسان رنده شده را به سس اضافه نموده و آنقدر هم بزنید تا یکدست گردد. مرغ و قارچ را به سس اضافه نموده و سپس پاستای پخته شده را با تمام مواد مخلوط کنید.

لازانیا با پنیر پارمزان

لازانیا با استفاده از لایه های ورقه ای لازانیا، سس گوشت (که از گوشت چرخ نموده و سس گوجه فرنگی تهیه می گردد) و ترکیبی از پنیر موزارلا و پارمزان درست می گردد. برای این کار، لایه ها را به ترتیب در ظرف مخصوص فر چیده و روی هر لایه، سس گوشت و پنیر اضافه کنید. سپس ظرف را در فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شده و لازانیا به رنگ طلایی درآید. شما می توانید انواع لازانیا را با سبزیجات معطر تزئین کنید.

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان

برای تهیه این غذا، سیب زمینی ها را به قطعات کوچک برش می دهند و در کاسه ای بزرگ با روغن زیتون، سیر خرد شده، نمک، فلفل و پنیر پارمسان مخلوط می نمایند. سپس سیب زمینی ها را در یک لایه روی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد می پزند تا ترد شده و به رنگ طلایی درآیند. این سیب زمینی ها را می توان به عنوان میان وعده یا همراه با وعده های اصلی سرو کرد.

سالاد سزار با پنیر پارمزان

سالاد سزار یکی از معروف ترین و محبوب ترین سالادهاست که معمولا شامل کاهو، نان تست، سس سزار و پنیر پارمسان است. برای تهیه این سالاد، ابتدا کاهو را به قطعات بزرگ خرد کنید. نان های تست را نیز به شکل مکعبی برش داده و با کمی روغن زیتون و ادویه ها در فر بگذارید. سس سزار که شامل سیر، سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، آبلیمو، سس ووستریشر و پنیر پارمزان است را با کاهو مخلوط کنید. در نهایت، تکه های نان تست، رول مرغ سوخاری و پارمزان رنده شده را به کاهو اضافه نموده و از پیش غذای خود لذت ببرید.

گراتن بادمجان با پنیر پارمزان

گراتن بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که با لایه هایی از بادمجان، سس گوجه فرنگی و پنیر پارمسان تهیه می گردد. برای درست کردن این غذا، بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش داده و کمی نمک می زنند تا تلخی آن ها گرفته گردد؛ سپس آن ها را سرخ یا گریل نموده و در ظرف مخصوص فر می چینند. روی هر لایه بادمجان، سس گوجه فرنگی تازه و پنیر پارمزان رنده شده می ریزند و لایه ها را آنقدر تکرار می نمایند تا ظرف پر گردد. در نهایت، با دمای 180 درجه سانتی گراد فر، پنیر آب شده و سطح گراتن طلایی می گردد.

گراتن سبزیجات با پنیر پارمزان

گراتن سبزیجات غذای سالمی است که با ترکیبی از سبزیجات مختلف و پنیر درست می گردد. برای تهیه این گراتن می توان از سبزیجاتی مانند کدو سبز، بادمجان، هویج، گل کلم، کلم بروکلی و سیب زمینی استفاده کرد. بدین ترتیب، سبزیجات را به قطعات مناسب خرد نموده و در ظرف مخصوص فر بگذارید. سپس روی تمام سبزیجات، اندازهی کره ذوب شده یا روغن زیتون ریخته و با نمک، فلفل و ادویه های مورد علاقه تان آن ها را مزه دار کنید. در آخر، روی تمام سبزیجات پارمسان رنده شده ریخته و بگذارید تا با دمای فر، پنیر آب شده و طلایی گردد. گراتن سبزیجات را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا سرو کرد.

مک اند چیز یا ماکارونی با پنیر پارمزان

مک اند چیز از ترکیب ماکارونی و چند نوع پنیر از جمله پارمزان تهیه می گردد. برای آماده کردن این غذا، ابتدا ماکارونی را نیم پز می نمایند. در قابلمه ای دیگر، آرد را به کره آب شده اضافه نموده و روی حرارت ملایم تفت می دهند تا کرمی و غلیظ گردد. سپس شیر را کم کم به آرد اضافه نموده و آنقدر هم می زنند تا سس یکدست گردد. پس از جوش آمدن شیر، پنیر پارمسان رنده شده و پنیر چدار را روی سس ریخته و ترکیب را هم می زنند تا کاملا ذوب و خامه ای گردد. در نهایت، ماکارونی پخته شده را با سس مخلوط نموده و روی آن را با کمی پنیر پارمسان و پودر سوخاری می پوشانند تا با حرارت فر، سطح غذا طلایی و ترد گردد.

استیک گوشت با پنیر پارمزان

برای تهیه استیک گوشت خانگی با پارمزان، ابتدا یک تکه گوشت (ترجیحا فیله یا راسته) را به نمک، فلفل سیاه و کمی روغن زیتون آغشته می کنیم و اجازه می دهیم تا طعم بگیرد. تابه یا گریل را با حرارت بالا داغ نموده و گوشت را روی آن قرار می دهیم. هر طرف استیک را به مدت 3 تا 5 دقیقه (بسته به ضخامت و اندازه پخت دلخواه) سرخ می کنیم. در سرانجام پخت، پارمزان رنده شده را روی استیک می پاشیم و اجازه می دهیم کمی ذوب گردد. شما می توانید استیک گوشت را با سبزیجات بخارپز یا سیب زمینی تنوری سرو کنید.

استیک مرغ با پنیر پارمزان

برای تهیه استیک مرغ خانگی با پارمسان، سینه مرغ را به نمک، فلفل، سیر خردشده و روغن زیتون آغشته نموده و حدود 10 تا 15 دقیقه استراحت می دهیم تا مزه ها به خورد مرغ برود. سپس تابه را داغ نموده و مرغ را روی حرارت میانه (هر طرف حدود 5 تا 7 دقیقه) می پزیم تا کاملا مغزپخت و طلایی گردد. در مرحله آخر، پارمزان رنده شده را روی استیک مرغ پاشیده و اجازه می دهیم تا کمی ذوب گردد. می توانید این استیک را با سالاد یا سبزیجات تازه سرو نموده و از طعم خامه ای و لذیذ آن لذت ببرید.

پیتزا مارگاریتا با پنیر پارمزان

پیتزا مارگاریتا یکی از پیتزاهای کلاسیک و نمادین ایتالیایی است که طعمی ساده و دلپذیر دارد. این پیتزا با خمیر پیتزا که معمولا روی آن سس گوجه فرنگی تازه، پنیر موزارلا و برگ های ریحان تازه قرار می گیرد، تهیه می گردد. برای افزایش عطر و طعم، می توان اندازهی پنیر پارمسان رنده شده را به عنوان لایه ای اضافی روی پیتزا (قبل از پخت) اضافه نمود. نهایتا با پخت از طریق دمای بالای فر، پنیرها ذوب می شوند و عطر ریحان با سس گوجه فرنگی، فضای خانه را پر می نماید.

پیتزا سبزیجات

پیتزا سبزیجات گزینه ای عالی برای گیاه خواران و دوستداران سبزیجات است؛ چراکه این پیتزا از ترکیب سبزیجات تازه مانند فلفل دلمه ای، کدو سبز، بادمجان، پیاز و زیتون درست می گردد. بدین صورت که، خمیر پیتزا با سس گوجه فرنگی یا سس پستو پوشانده شده و سپس روی آن سبزیجات و پنیر موزارلا و پارمزان رنده شده قرار می گیرد. پارمزان نه تنها طعمی غنی به پیتزا می دهد، بلکه باعث می گردد سطح آن بعد از پخت طلایی و ترد گردد. شما می توانید این پیتزا را با ادویه جاتی مانند اورگانو و فلفل قرمز تزیین کنید.

پیتزا آلفردو

پیتزا آلفردو یک انتخاب لذیذ بوده، که بر پایه سس خامه ای آلفردو تهیه می گردد. برای تهیه پیتزا آلفردو، ابتدا خمیر پیتزا را آماده نموده و روی آن سس آلفردو بزنید. سپس تکه های مرغ پخته شده (گریل شده)، قارچ خردشده، و پنیر موزارلا را روی سس پخش کنید. پیتزا را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا پنیر طلایی رنگ و خمیر برشته گردد. پس از پخت، می توانید پیتزا را با اندازهی جعفری تازه تزئین نموده و سرو کنید. این پیتزا برای کسانی که عاشق طعم های خامه ای و غنی هستند، ایده آل است.

سوپ کدو حلوایی و پنیر پارمزان

سوپ کدو حلوایی از آن سوپ های خوشمزه و لذیذی است که در فصل پاییز بسیار می چسبد. برای تهیه این سوپ، ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن ها را با پیاز، سیر و ادویه های مختلف تفت داده و بعد از نرم شدن کدو، آب یا عصاره مرغ را به آن اضافه کنید. در سرانجام، سوپ را با مخلوط کن صاف نموده و کمی خامه و پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید. این سوپ با طعم شیرین و غنی کدو حلوایی و بعلاوه عطر پنیر پارمسان، گزینه ای ایده آل برای روزهای سرد است.

سس پستو با پنیر پارمزان

سس پستو یکی از سس های خوش عطر و محبوب ایتالیایی است که با ترکیباتی تازه و ساده تهیه می گردد. برای درست کردن این سس، به برگ های ریحان تازه، مغز گردو، پنیر پارمسان، آب لیمو ترش، سیر و اندازهی نمک و فلفل سیاه احتیاج دارید. حال تمام کاری که باید انجام دهید این است که همه مواد را در مخلوط کن ریخته و در حین مخلوط کردن، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا بافت سس، یکدست و خامه ای گردد. این سس، طعمی قوی و معطر داشته و می تواند به عنوان چاشنی پاستا، انواع ساندویچ و سالاد استفاده گردد. بعلاوه می توان سس پستو را با نان تست یا به عنوان دیپ کنار سبزیجات سرو کرد.

سس هوموس با پنیر پارمزان

این سس یک نسخه جالب و مغذی از هوموس معمولی است که در آن پنیر پارمسان به مخلوط اضافه می گردد. برای تهیه این سس، کنسرو نخود، سیر، آب لیمو، روغن زیتون و پارمزان را در مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی یکنواخت و نرم به دست آید، آن ها را با هم مخلوط می نمایند. از سس هوموس نه تنها به عنوان دیپ با نان یا سبزیجات تازه استفاده می گردد، بلکه به عنوان چاشنی روی ساندویچ ها و سالادها نیز کاربرد دارد.

ساندویچ تن ماهی با پنیر پارمزان

ساندویچ تن ماهی در عین حال که بسیار خوشمزه است، بسیار سریع نیز آماده می گردد. برای تهیه آن، کنسرو تن ماهی را با مایونز، آب لیمو، پیاز خردشده و پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس این مخلوط مجذوب نماینده را روی نان ساندویچ قرار داده و به دلخواه با سبزیجات تازه مانند کاهو و گوجه فرنگی تزئین کنید. این ساندویچ سبک و مغذی، می تواند گزینه عالی برای وعده شام یا حتی میان وعده های شما باشد.

رول مرغ با پنیر پارمزان

این فست فود لذیذ شامل تکه های مرغ کبابی است که با پنیر پارمسان و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و پیاز ترکیب می گردد. شما می توانید این مخلوط را در نان لواش یا نان تورتیا بپیچید و با سس های موردعلاقه خود سرو کنید. رول های مرغ به عنوان یکی از انواع فست فود و بعلاوه یک وعده سبک و مغذی، بسیار محبوب هستند.

فواید پنیر پارمسان چیست؟

در بخش زیر، به مجموعه فواید پنیر پارمزان اشاره می کنیم:

  • جلوگیری از پوکی استخوان: به علت محتوای کلسیم بالا می تواند بافت استخوانی را تقویت نموده و به پیشگیری از پوکی استخوان یاری کند.
  • حفظ فشار خون سالم: به ویژه اگر به همراه رژیم غذایی متعادل مصرف گردد، می تواند به تنظیم فشار خون یاری کند.
  • تقویت مینای دندان ها: از منابع عالی کلسیم بوده که برای سلامت دندان ها لازم است.
  • ترمیم بافت های بدن: سرشار از پروتئین است که برای ساخت و ترمیم بافت های بدن حیاتی است.
  • بدون لاکتوز: از آنجا که معمولا در فرآیند فراوری آن لاکتوز حذف می گردد، برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، گزینه مناسبی است.
  • کم چرب و کم کربوهیدرات: نسبت به بسیاری دیگر از انواع پنیرها، دارای چربی و کربوهیدرات کمتری بوده و از این رو، می تواند در رژیم های غذایی کم کربوهیدرات جا بگیرد.
  • بهبود دستگاه گوارش: منبع خوبی از پروبیوتیک ها است که به تعادل میکروبیوم روده و بهبود دستگاه گوارش یاری می نمایند.

آیا پنیر پارمزان برای همه مناسب است؟

پارمزان چربی و سدیم بالایی دارد؛ بنابراین افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی، بهتر است آن را به اندازه کم و در حد اعتدال میل نمایند. بعلاوه پارمزان لاکتوز بسیار کمی دارد؛ چراکه طی فرآیند کهنه سازی، بیشتر لاکتوز آن تجزیه می گردد. بنابراین افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند ممکن است بتوانند آن را مصرف نمایند، اما کسانی که حساسیت بیشتری به لاکتوز داشته یا به محصولات لبنی آلرژی دارند، باید از مصرف این پنیر اجتناب نمایند. ناگفته نماند بعضی افراد ممکن است به پروتئین های موجود در شیر آلرژی داشته باشند؛ در این صورت، پنیر پارمسان نیز برای آن ها مناسب نخواهد بود.

پنیر پارمسان؛ جادوگر غذاهای خوشمزه

پنیر پارمزان نه تنها یک افزودنی لذیذ و معطر برای انواع غذاهاست، بلکه با خواص تغذیه ای خود می تواند به بهبود سلامت بدن یاری نموده و از این رو، جایی در رژیم هایی غذایی سالم داشته باشد. این پنیر با طعم قوی و بافت دانه ای خاصی که دارد، جایگاه متفاوتی نسبت به پنیر پیتزا داشته و می توان از آن در انواع غذاهای ایتالیایی، پاستاها، سالادها و حتی بعضی سوپ ها استفاده کرد. البته اگر دسترسی به پنیر پارمسان ندارید، جایگزین های دیگری همانند پنیر گرویر، فتا یا ریکوتا وجود دارند که می توانند تا حدی تجربه مشابهی را برای شما فراهم نمایند. بنابراین استفاده از پنیر پارمسان به عنوان منبعی غنی از پروتئین و کلسیم، می تواند یک انتخاب فوق العاده عالی برای ارتقای کیفیت وعده های غذایی شما باشد.

منبع: اسنپ فود

به "پنیر پارمزان چیست و چه تفاوتی با پنیر پیتزا دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنیر پارمزان چیست و چه تفاوتی با پنیر پیتزا دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید