طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان
به گزارش وبلاگ خبری، پارمسان معروف ترین پنیر سخت ایتالیایی است که در فراوری آن از شیر گاو استفاده می گردد. این پنیر منحصر به فرد کاربرد فراوانی به عنوان چاشنی و طعم دهنده در انواع غذاهای ایتالیایی نظیر پاستاها و اسپاگتی، تهیه سس و بر روی سالاد دارد. پروتئین پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز بالاتر است و در حین حال هضم آن ساده تر است و به علت درصد بالای پروتئین و طولانی بودن زمان رسیدن آن، بسیار سهل الهضم است. به همین علت مصرف آن برای بچه ها، افراد مسن و ورزشکاران توصیه می گردد. در این مطلب به طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان 600 گرم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- جعفری پاک شده 30 گرم
- پاپریکا دو قاشق سوپ خوری
- پودر سیر نصف قاشق چایی خوری
- روغن زیتون سه قاشق چایی خوری
- پودر سوخاری 30 گرم
- پودر پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 50 گرم
- پوره سیب زمینی اندازهی برای تزیین
- کلم بروکلی آب پز شده اندازهی برای تزیین
- قارچ ورقه ای و تفت داده شده اندازهی برای تزیین
طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان
مرحله اول
سینه مرغ را با اندازهی نمک، فلفل سیاه، جعفری، پاپریکا، پودر سیر و روغن زیتون مزه دار کنید و آن را برای 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
پودر سوخاری و پودر پنیر پارمسان کاله را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید سپس سینه مرغی که مزده دار نموده اید را درون مخلوط پودر پنیر پارمسان بغلتانید و در سینی فر بچینید.
مرحله سوم
سینی را برای 30 دقیقه طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل گرم نموده اید و تمام محیط فر هم دما شدند قرار دهید تا سینه مرغ کاملا بپزد.
مرحله چهارم
پس از این مدت، استیک مرغ را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. استیک مرغ را به همراه پوره سیب زمینی، بروکلی، قارچ، اندازهی پودر پارمسان، جعفری و سس دلخواهتان تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله