آشپزی

مسائل رایج اجاق گاز و راهکارهای آن

اجاق گاز یکی از وسایل ضروری در هر آشپزخانه است که به ما در پخت و پز یاری می نماید. اما گاهی ممکن است با مسائلی روبرو شویم که می تواند عملکرد آن را مختل کند. در این مقاله، به آنالیز مسائل رایج اجاق گاز و ارائه راهکارهای عملی برای حل آن ها خواهیم پرداخت.

31 مرداد 1403

طرز تهیه چلو گوشت با گوشت گوساله ماهیچه، زبان، فیله و دم

بر خلاف تصور رایج، چلو گوشت فقط با گوشت گوسفندی تهیه نمی گردد! گوشت گوساله هم می تواند طعمی بی نظیر به این غذای اصیل ایرانی بدهد. برترین قسمت های گوشت گوساله برای تهیه چلو گوشت شامل ماهیچه، زبان، فیله و دم گوساله است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه چلو گوشت...

5 خرداد 1403

طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر و رژیمی مناسب همه

آیا می دانستید که در دستورالعمل های مربای سنتی از شکر و میوه بر اساس یک به یک استفاده می شود؟ اما آیا واقعا اینقدر شیرینی با توجه به این که میوه رسیده حاوی شیرینی طبیعی است زیاد نیست؟ واقعیت این است که شکر به ژله ای شدن بهتر میوه و در نتیجه غلظت مربا کمک...

3 اردیبهشت 1403

دمی زیتون، یک غذای اصیل و فوق العاده ایرانی

پلو های مخلوط در سفره غذای ایرانی ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرصع پلو، آلبالو پلو و... از انواع پلو های مخلوطی هستند که در مهمانی ها طرفداران خاص خود را دارند. دمی زیتون یکی از انواع غذا های خوشمزه...

21 فروردین 1403

5 مورد از ضروری ترین وسایل آشپزی برای سفر که باید به همراه داشته باشید

خورد و خوراک در سفر یکی از دغدغه های مهم مسافران و گردشگران است. برخی از مسافران ترجیح می دهند به جای رفتن به رستوران های بین راهی خودشان در طول سفر آشپزی کنند. گاهی هم محل اقامت شما در سفر یک اقامتگاه بومی یا کمپ است و امکان تهیه غذا از رستوران ها برایتان...

26 اسفند 1402

طرز تهیه حلیم گندم با آرام پز ، آسان، خوشمزه و کش دار

حلیم یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم، مزه لذیذ و خواص فراوانش در سفره های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. این غذای مقوی از گندم و گوشت تهیه می شود و به عنوان صبحانه سرو می شود. اگر دوست دارید حلیم صبحگاهی تان را در منزل بپزید، می توانید...

18 اسفند 1402

طرز تهیه رب انار خانگی با تمامی نکات کاربردی

رب انار یکی از چاشنی های خوش طعم خاورمیانه ای و آفریقایی ست که از آن در غذاهای خوشمزه ای مثل فسنجان و اکبر جوجه استفاده می شود. شما می توانید رب انار دست ساز داشته باشین و از آن در غذاهای خود استفاده کنید. شما می توانید رب انار خانگی را با روش خودتان درست...

28 بهمن 1402

طرز تهیه شیر برنج با خامه صبحانه و خامه قنادی

شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که با برنج، شیر، گلاب، شکر و هل درست شده و با پسته خلال شده تزیین می شود. شیر برنج بسیار خوشمزه است و به راحتی درست می شود و می توانید برای بهره مند شدن از فواید شیر برنج آن را هم به صورت گرم، هم سرد سرو کنید. اما اگر دوست دارید...

12 بهمن 1402

طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا خوشمزه با و بدون فر

لازانیا یک غذای مجلسی خوشمزه است که می توانید آن را با انواع پنیر تهیه کنید. یکی از مجذوب کننده ترین پنیرها برای لازانیا، پنیر پیتزاست. طرز تهیه لازانیا با پنیر پارمسان را قبلا در کتاب کاله مرور نموده بودیم اکنون و در ادامه طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا...

28 دی 1402

10 دقیقه ای این دونات خوشمزه رو درست کن!

عصر یه روز تابستون دونات با چای می چسبه! دونات یکی از محبوب ترین پیراشکی ها در دنیاست. در طعم های مختلفی که سلیقه های زیادی را دربرمی گیرد.

19 شهریور 1402

شوید را چگونه سبز و خوشرنگ خشک کنیم؟

شوید خشک یکی از سبزی های پر کاربرد در آشپزی است. طبیعت شوید گرم و خشک است و برای افزودن به غذاهای ایرانی با طبع سرد مناسب می باشد. شوید خشک را می توان به صورت آماده از بازار تهیه نمود اما برای اطمینان از تمیزی و کیفیت شوید خشک می توانید آن را به راحتی در...

2 شهریور 1402

طرز تهیه رب گوجه خانگی غلیظ بدون کپک

اگر از طعم رب های آماده خسته شده اید، با رعایت این رسپی خودتان در خانه می توانید برترین رب گوجه را درست کنید.

31 مرداد 1402

قعر وحشت؛ مالیس 1 دنیایی که نمی توانی از آن فرار کنی

به گزارش خبرنگار خبرنگاران (ایبنا)، مجموعه چهارجلدی قعر وحشت نوشته کریس وودینگ برای نوجوانان بالای 14 سال نوشته شده است. به تازگی جلد اول این مجموعه منتشر شده است و جلد دوم نیز در راه است. همان طور که از نام این مجموعه پیداست، مجموعه قعر وحشت در ژانر وحشت...

26 تیر 1402

کباب خورها حتما این کباب را امتحان نمایند

ظاهرا هندی ها هم مثل ما ایرانی ها هوادار کباب هستند. البته طبیعی است که کباب های آنها هم مثل دیگر غذاهایشان تند و تیزتر از کباب های ایرانی است.

20 تیر 1402

طرز تهیه سس شکلاتی براق برای روی کیک به سبک قنادی

کیک اسفنجی را همواره نمی توان با پودر قند یا میوه خرد شده برای پذیرایی از میهمان ها تزئین کرد پس گاهی باید روش دیگری را جایگزین کرد. گاهی سس شکلاتی آسان ترین راهی است که به فکر افراد می رسد، طرز تهیه سس شکلاتی را در کتاب کاله می توانید بخوانید. با دانستن...

7 خرداد 1402

طرز تهیه کروسان سریع با خمیر هزارلا ، فوت و فن پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش

کروسان می تواند یک میان وعده خوشمزه در کنار چای باشد. کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به علت افزایش سرعت عمل از خمیرهزارلا استفاده می کنیم.

28 فروردین 1402

چطور زولبیا درست کنیم؟

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان، زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند قطعا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود.

1 فروردین 1402

10 مقصد غیر منتظره برتر برای چشیدن غذاهای ملل

برای تست غذاهای ملل فراتر از فرانسه و ایتالیا بروید! چه به جاذبه های محلی علاقه داشته باشید چه به جاذبه های ملی، شما از دست پخت های بی نظیر محلی هنگام بازدید از این کشور ها لذت خواهید برد. اگر می خواهید برای چشیدن غذاهای بین المللی سفر داشته باشید، با این...

17 دی 1401

نوشیدنی معجزه آسا برای تقویت حافظه و کاهش وزن

دارچین تاثیر قابل قبولی بر کنترل گرسنگی دارد و تقریبا تاثیر آن سریع احساس می گردد. مصرف این ادویه جذب گلوکز در خون را کاهش می دهد و از آنجا که با افزایش سطح قند خون، احساس گرسنگی به وجود می آید، گنجاندن دارچین یکی از ترفندهای تسریع سیری محسوب می گردد....

16 دی 1401

طرز تهیه چیزکیک یخچالی با تزیین متفاوت همراه با ویدیو

چیزکیک یکی از آن دسرهایی است که بیشتر افراد بر سر مزه بهشتی آن توافق نظر دارند و کمتر کسی پیدا می گردد که چیزکیک دوست نداشته باشد. در این مقاله یک چیزکیک یخچالی را به شما آموزش می دهیم که علاوه بر طعم خوبش، یک تزیین متفاوت و نو دارد. این مدل تزیین را به سادگی...

9 دی 1401
تعداد: (46)