طرز تهیه رب گوجه خانگی غلیظ بدون کپک

به گزارش وبلاگ خبری، اگر از طعم رب های آماده خسته شده اید، با رعایت این رسپی خودتان در خانه می توانید برترین رب گوجه را درست کنید.

طرز تهیه رب گوجه خانگی غلیظ بدون کپک

رب گوجه یکی از پرمصرف ترین چاشنی هایی است که پایه ثابت غذاها خصوصا غذاهای ایرانی است؛ از دیگر خوبی های فصل تابستان این است که خودتان در خانه می توانید رب گوجه فرنگی سالم و بدون مواد افزودنی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید؛ طرز تهیه رب گوجه فرنگی بسیار راحت است و مادر و مادربزرگ های ما نیز در خانه آن را درست می کردند.

اما امروزه با تغییر سبک زندگی، فرایند تهیه رب گوجه شاید برای بسیاری از ما سخت باشد؛ به همین علت در این مطلب از وبلاگ خبریمگ قصد داریم برترین روش تهیه رب گوجه در خانه را به شما آموزش دهیم؛ با این روش شما به راحتی می توانید با چرخ گوشت یا غذاساز، با کیفیت ترین رب را درست کنید.

https://video.delta.ir/mp4/2023/08/How%20to%20prepare%20tomato%20paste.mp4

مواد لازم برای طرز تهیه رب گوجه خانگی

  • گوجه فرنگی 4 کیلوگرم
  • روغن مایع 50 گرم
  • نمک 20 گرم
  • آب 1 کیلوگرم

طرز تهیه رب گوجه خانگی که کپک نزند

برای درست کردن یک رب گوجه فرنگی با کیفیت ضروری است جواب چند سوال را به خوبی بدانید؛ برای مقال ایا کف روی رب گوجه را باید گرفت؟ یا اینکه چکار کنیم رب گوجه قرمز گردد؛ اگر جواب این سوال ها را نمی دانید با ما همراه باشید.

مرحله اول طرز تهیه رب گوجه خانگی

مهم ترین نکته ای که باید در تهیه رب گوجه به آن توجه داشت این است که از گوجه های سفت و گوشتی بهره ببرید؛ سپس برای تهیه رب گوجه فرنگی، آن ها را شسته، چهار قاچ کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

قابلمه حاوی گوجه را روی شعله گاز با حرارت بالا قرار دهید تا آب گوجه ها به خوبی تبخیر گردد و پوست گوجه ها راحت تر جدا گردد؛ در این مرحله با توجه به اینکه حرارت از زیاد است مواظب باشید که گوجه ها ته نگیرند.

مرحله سوم طرز تهیه رب گوجه خانگی

بعد از اینکه آب گوجه ها تبخیر شد و نرم شدند شعله گاز را خاموش نموده و بعد از کمی خنک شدن، با استفاده از یک صافی همه گوجه ها را دو یا سه بار صاف کنید؛ توجه داشته باشید که فقط باید گوشت و آب گوجه فرنگی ها از توری رد گردد، زیرا رد شدن پوست یا تخمه های گوجه فرنگی باعث می گردد رب شما خیلی زود کپک بزند و خراب گردد، پس با دقت گوجه فرنگی ها را صاف کنید.

در صورتی که می خواهید رب گوجه شما به سرعت آماده گردد، می توانید به جای استفاده از صافی، گوجه ها را با غذاساز یا چرخ گوشت پوره کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه رب گوجه خانگی، بعد از صاف کردن گوجه ها قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا مواد به غلظت مناسب برسد و بعد از آنکه مواد کمی غلیظ شد، نمک را با رب مخلوط نموده و هم بزنید. توجه داشته باشید که غلظت مواد بسیار مهم است؛ چرا که رب گوجه آبکی خیلی زود کپک می زند.

مرحله ششم

این مرحله در طرز تهیه رب گوجه خانگی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ برای اینکه شما بفهمید رب به غلظت رسیده یا نه، با یک قاشق روی رب یک خط ایجاد کنید اگر خط ایجاد شده خیلی سریع پر شد رب شما به غلظت کافی نرسیده است و باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر گردد. توجه داشته باشید در این مرحله باید رب را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد؛ چرا که در صورت ته گرفتن رب، مزه آن کاملا تغییر می نماید.

مرحله پایانی طرز تهیه رب گوجه خانگی

برای غلیظ تر و درخشان تر شدن رنگ رب، در این مرحله باید روغن مایع را به آن اضافه کنید. در نهایت بعد از آنکه رب گوجه فرنگی آماده شد، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید رب در دمای محیط خنک گردد و بعد آن را در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید. با رعایت این نکات در طرز تهیه رب گوجه خانی، مطمئن باشید که خوش رنگ ترین رب را درست خواهید کرد.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه رب گوجه خانگی غلیظ بدون کپک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رب گوجه خانگی غلیظ بدون کپک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید