طرز تهیه کروسان سریع با خمیر هزارلا ، فوت و فن پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش

به گزارش وبلاگ خبری، کروسان می تواند یک میان وعده خوشمزه در کنار چای باشد. کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به علت افزایش سرعت عمل از خمیرهزارلا استفاده می کنیم.

طرز تهیه کروسان سریع با خمیر هزارلا ، فوت و فن پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش

به گزارش وبلاگ خبری، کروسان می تواند یک میان وعده خوشمزه در کنار چای باشد. در ماه مبارک رمضان کروسان می تواند در وعده بعد از افطار در کنار چای حکم یک شیرینی خوشمزه و مقوی را داشته باشد.

کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به علت افزایش سرعت عمل از خمیر هزارلا استفاده می کنیم. این خمیر را می توانید به صورت آماده در بیشتر سوپرمارکت ها پیداکنید و سرعت عمل تان را در پخت کروسان بالا ببرید.

مواد لازم برای تهیه کروسان با خمیر هزارلا

خمیر هزارلا: یک بسته

شکلات کاکائویی تخته ای: به اندازه لازم

زرده تخم مرغ: یک عدد

کنجد: در صورت دلخواه

طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا

اجازه دهید خمیر هزارلا از حالت انجماد خارج گردد و بعد رول آن را باز کنید. خمیر را تا پایان به شکل مثلثی برش بزنید. با قاشق روی هر کدام از خمیرهای مثلثی از مواد دلخواه تان بمالید.

می توانید به جای شکلات کاکائویی بن ماری شده (ذوب شده با بخار آب)، از شکلات شیری، شکلات صبحانه، نوتلا، شیره خرما و کرم کاکائوها استفاده کنید. از سمت قاعده مثلث، خمیر را رول کنید و در پایان روی آن مقداری زرده تخم مرغ هم زده و کنجد بزنید. کروسان ها را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته1: می توانید با خم کردن رول کروسان قبل از پخت، شکلی مجذوب کننده و هلالی به آن بدهید.

نکته2: اگر بخواهید رول خمیر هزارلا را به صورت منجمد بازکنید لایه های آن می شکند و مناسب پخت کروسان نیست.

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه کروسان سریع با خمیر هزارلا ، فوت و فن پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کروسان سریع با خمیر هزارلا ، فوت و فن پخت کروسان خانگی به ساده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید