کباب خورها حتما این کباب را امتحان نمایند

به گزارش وبلاگ خبری، ظاهرا هندی ها هم مثل ما ایرانی ها هوادار کباب هستند. البته طبیعی است که کباب های آنها هم مثل دیگر غذاهایشان تند و تیزتر از کباب های ایرانی است.

کباب خورها حتما این کباب را امتحان نمایند

ظاهرا بیشتر شرقی ها کباب مخصوص خود را دارند، کباب هندی هم جزو کباب های خوشمزه است که حتمن باید امتحان گردد.

مواد لازم برای کباب

200 گرم گوشت چرخ نموده

یک ق س گشنیز تازه خردشده

یک عدد پیاز میانه رنده شده آب گرفته شده

یک عدد فلفل سبز تند خردشده

2 ق س ماست

یک ق چ مخلوط زنجبیل و سیر تازه رنده شده و له شده

یک ق چ پودر زیره سبز و پودر گشنیز خشک

نوک ق چ ادویه گرام ماسالا

به میزان لازم نمک و فلفل قرمز

1. حداقل سه ساعت یا ترجیحا یک شب قبل از پخت مواد را مخلوط نموده، ورز دهید، بعد در یخچال قرار دهید تا طعم دار گردد.

2. بعد از طی این مدت مواد را بیرون آورده، دوباره ورز دهید. برای پخت از چند روش می توان استفاده کرد. با سیخ روی کباب پز یا گریل یا در تابه. برای پخت در تابه کمی روغن ریخته، آن را چرب کنید و روی اجاق با حرارت کم بپزید.

نان پوری

همه مواد را با هم مخلوط نموده به خوبی هم بزنید تا خمیر نسبتا نرمی به دست آید. به مدت 15 دقیقه در جای گرم به آن استراحت دهید. بعد از 15 دقیقه، روی سطح میز کار را کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را باز نموده به چانه های کوچک تقسیم کنید. با وردنه، چانه های نان را باز کنید. نان ها را در روغن سرخ کنید.

مواد لازم برای نان پوری

100 گرم آرد گندم

3 ق س آب

به میزان لازم روغن

نوک ق چ نمک

از کجا بخریم؟

ادویه گرام ماسالا را از عطاری ها تهیه کنیم.

منبع: همشهری آنلاین

به "کباب خورها حتما این کباب را امتحان نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب خورها حتما این کباب را امتحان نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید