طرز تهیه چای ماسالا
به گزارش وبلاگ خبری، چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر دنیا به شکل های مختلفی درست می گردد. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب جوش تهیه می گردد و مناسب برای عصرانه در روز های سرد زمستانی یا برطرف خستگی است.
تاریخچه چای ماسالا به 5000 سال پیش در آسیای جنوبی باز می گردد. در آن موقع چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. در حال حاضر این چای دربسیاری از منطقه ها فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن فرق دارد اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور های اروپایی هوادار زیادی پیدا نموده است.
چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را نباید فراموش کنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می گردد بعلاوه با از بین بردن رادیکال های آزاد از سرطان، از بین بردن جوش های صورت و بیماری های دیگر جلوگیری می نماید.
مواد لازم برای تهیه چای ماسالا
- میخک شش عدد
- هل هفت عدد
- چوب دارچین دو عدد
- زنجبیل یک تکه
- پودر رازیانه یک قاشق غذا خوری
- دانه فلفل سیاه دو عدد
- آب ولرم دو پیمانه
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین دو پیمانه
- عسل به میزان لازم
طرز تهیه چای ماسالا
مرحله اول
همه ادویه ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا میزان آب پس از تبخیر نصف گردد.
مرحله دوم
به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر گردد سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.
مرحله سوم
چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. از طریق یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.
این چای را می توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.
نکاتی برای تهیه چای ماسالا
- توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از مقدار حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی گردد.
- به جای عسل می توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
- اگر از ادویه های تازه و معطر بهره ببرید، چای خوش طعم تر و با کیفیت تر می گردد.