نوشیدنی معجزه آسا برای تقویت حافظه و کاهش وزن
به گزارش وبلاگ خبری، دارچین تاثیر قابل قبولی بر کنترل گرسنگی دارد و تقریبا تاثیر آن سریع احساس می گردد. مصرف این ادویه جذب گلوکز در خون را کاهش می دهد و از آنجا که با افزایش سطح قند خون، احساس گرسنگی به وجود می آید، گنجاندن دارچین یکی از ترفندهای تسریع سیری محسوب می گردد.
دارچین، ادویه مفید و سرشار از ویتامین ها، فیبرها و املاح است که تاثیر آن در حفظ سلامت بدن از دوران باستان در طب سنتی چین و هندوستان شناخته شده است. گرچه از این ادویه برای تقویت حافظه و قابلیت شناختی بعلاوه تسکین قاعدگی دردناک استفاده می گردد اما از تاثیر دارچین در تسریع کاهش وزن نیز نباید غافل شد.
در ادامه این مطلب به تاثیرهای عادت به خوردن دمنوش دارچین در برنامه غذایی روزانه اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:
کنترل گرسنگی
دارچین تاثیر قابل قبولی بر کنترل گرسنگی دارد و تقریبا تاثیر آن سریع احساس می گردد. مصرف این ادویه جذب گلوکز در خون را کاهش می دهد و از آنجا که با افزایش سطح قند خون، احساس گرسنگی به وجود می آید، گنجاندن دارچین یکی از ترفندهای تسریع سیری محسوب می گردد. در نتیجه کنترل گرسنگی، دریافت کالری روزانه نیز کاهش پیدا می نماید.
طعم دهنده عالی
دارچین یکی از برترین طعم دهنده ها برای کاهش تمایل به مصرف شکر است. عطر تند دارچین باعث می گردد در تهیه انواع کیک و دسر بتوان اندازه کمتری شکر استفاده کرد. از آنجا که شکر یکی از مهم ترین عوامل زمینه ساز چاقی است، افزودن دارچین ترفند عالی برای کنترل شکر محسوب می گردد.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
مصرف منظم دارچین باعث تحریک سیستم گوارش و تسهیل هضم غذای دریافتی می گردد. مصرف دمنوش دارچین پس از صرف غذای سنگین یا هنگام دردهای گوارشی تاثیر عالی در بهبود عملکرد این سیستم دارد.
تنظیم قند خون و کلسترول
ترکیبات فعال موجود در دارچین تاثیر مثبتی بر تنظیم کلسترول و قند خون دارند. در طب باستانی چین، از دارچین به عنوان داروی دیابت نوع2 استفاده می گردد. یکی از این ترکیبات موسوم به MHCP بسیار موثر است و به طور معین حساسیت به انسولین را افزایش می دهد. چنین تاثیری از این جهت اهمیت دارد که کاهش حساسیت به انسولین عامل موارد خاصی از اضافه وزن و آسیب های مرتبط با آن مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی و... است.
افزایش سوخت وساز بدن
یکی دیگر از مزایای مصرف دارچین در لاغری از آنجاست که مصرف آن دمای درونی بدن را بالا می برد و اندام ها را وادار به فعالیت می نماید تا دمای بدن به حد استاندارد برسد. در نتیجه این حالت، مصرف انرژی افزایش پیدا می نماید و اندازه چربی بیشتری به مصرف می رسد.
طرز تهیه دمنوش دارچین
گرچه افزودن دارچین به غذاها برای بهره مندی از خواص آن در حفظ سلامت و کاهش وزن بسیار مفید است اما دمنوش آن به خصوص اینکه همراه با زنجبیل تهیه می گردد، تاثیر بهتری خواهد داشت. از طرفی در روزهای سرد می توان از آن به عنوان جایگزین چای نیز استفاده کرد. برای تهیه این دمنوش، کمی زنجبیل تازه را رنده کنید. یک لیوان آب را گرم کنید و تکه ای چوب دارچین را از ابتدا در آب بریزید تا دارچین طعم بهتری پیدا کند. زمانی که آب جوش آمد، یک چای کیسه ای در آب بگذارید و صبر کنید تا حدود 7 دقیقه دم بکشد. سپس دمنوش را صاف نموده، زنجبیل و عسل را مخلوط نموده و میل کنید.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید