مارچوبه و سرطان

به گزارش وبلاگ خبری، در صورتی که آخرین موارد اسم شده در مورد ارتباط سلامتی بخش مارچوبه و سرطان را باور کنیم باز هم این ارتباط، چالش برانگیز به نظر می رسد. در این صورت چه مقدار از ادعاهای اسم شده در مورد

مارچوبه و سرطان

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

در صورتی که آخرین موارد اسم شده در مورد ارتباط سلامتی بخش مارچوبه و سرطان را باور کنیم باز هم این ارتباط، چالش برانگیز به نظر می رسد. در این صورت چه میزان از ادعاهای اسم شده در مورد مبارزه مارچوبه علیه سرطان منطقی به نظر می رسد؟ این مقاله را خوانده تا پاسخ خود را دریافت کنید.

پایان کار مارچوبه و سرطان به کجا ختم می گردد؟ در صورتی که آخرین نکات بهداشتی اسم شده در مورد گستره بهبود طبیعی و جایگزینی آن را باور کنیم، سرطان در مقابل مواد مغذی و ارزش دارویی مارچوبه سرفرود می آورد. خوب بایستی بگویم که منظورم از این سخنان شک و تردید نسبت به آن نیست، به طوریکه همه ما از این واقعیت اطلاع داریم که تمامی سبزیجات و همینطور هم مارچوبه، سرشار از مواد مغذی و خواص درمانی می باشند. با این حال، قصد آن را نداشته که اعتماد کامل و کورکورانه به تبلیغ راه افتاده در مورد مارچوبه و درمان سرطان داشته باشم، حداقل نه تا قبل از آنکه به طور کامل ساختار زیر بنایی چگونگی عمل مارچوبه یا مواد مغذی موجود در آن جهت آسیب به رشد سرطانی و بافتهای بدخیم را درک کنم. بنابراین مارچوبه چه ویژگی دارد که گروهی بر این باورند برعلیه سرطان و رشد تومور مؤثر می باشد؟ خوب در ادامه تمام اطلاعات مربوط به این موضوع را تعیین می کنیم.

مارچوبه چگونه با سرطان مبارزه می نماید؟

برای آغاز، اجازه دهید نگاهی سریع به این موضوع بیاندازیم که تسلیحات تغذیه ای مارچوبه که به اسم قاتل سلولهای سرطانی عمل می نماید، از چه قرار است. بدین طریق، درک چگونگی عملکرد این دینامیت سبز از خانواده سبزیجات بر علیه سرطان و تسکین علائم و ناراحتی های جسمانی مرتبط با رشد سرطانی، آسانتر خواهد شد.

 فلاونوئیدها: پیش از این همگی از قابلیت ضد سرطان زایی فلاونوئیدها و تأثیر آنها در مبارزه با رشد سرطان و کاهش علائم آن به خوبی اطلاع یافته ایم. فلاونوئیدها نوعی آنتی اکسیدان بیوشیمیایی هستند که به میزان فراوان در بسیاری میوه ها، سبزیجات، گیاهان دارویی یا ادویه ای و بعضی غذاهای فرآوری شده مانند شکلات تیره یافت می شوند. انواع بسیار متفاوتی از فلاونوئیدها وجود دارد و عمدتاً به وسیله گیاهان به دلایل مختلفی و زمانی که مورد حمله بعضی پاتوژنهای میکروسکوپی بیماری زا قرار می گیرند، فراوری می شوند. بدین ترتیب، فلاونوئیدها نوعی عملکرد ایمنی را به اجرا گذاشته و همه ما از این واقعیت اطلاع داریم که سیستم ایمنی و سیستم دفاعی مهمترین ایفاگران و بازیگران آن به هنگام مبارزه با سرطان و رشدهای غیر طبیعی سلولی به تعداد می فرایند.

 اسید فرولیک: یکی دیگر از آنتی اکسیدانهای قوی، اسید فرولیک است که در دیواره های سلولی مارچوبه وجود دارد و عمل ضد سرطانی آن جلوگیری از رشد عروق خونی تازه از عروق موجود در اطراف غده های بدخیم را شامل می گردد. می دانید که این عروق خونی تازه مواد مغذی و اکسیژن را از جریان خون اولیه به سمت بافتهای سرطانی راهنمایی نموده، به آنها اجازه دسترسی به مواد مغذی را داده بطوریکه رشد و توسعه سریع تری خواهند داشت. با قطع یا بستن این کانال تغذیه ای به بافتهای بدخیم و سرطانی، اسید فرولیک به راستی آنها را گرسنه ساخته و در نتیجه مغلوب شدن بر آنها را برای سیستم دفاعی بدن آسانتر می سازد. ساختار شیمیایی فرولیک بعلاوه بسیار شبیه به ساختار شیمیایی کورکومین یعنی ماده تشکیل دهنده اصلی زردچوبه بوده و همه ما می دانیم که زردچوبه تا چه میزان عامل آنتی اکسیدان و ضد التهاب قدرتمندی است.

بنابراین در اصل خط پایانی اسم می نماید که هر قدر آنتی اکسیدانهای بیشتری وارد بدن خود سازید، کمتر نسبت به انواع مختلف سرطان آسیب پذیر خواهید شد. در حالی که از یک طرف این آنتی اکسیدانها سیستم ایمنی شما را تقویت می سازند، و آن را مجهز به قدرت مبارزه بهتر با سرطان و ویروس می سازد (بدون شک به اثبات رسیده است که بعضی سرطانها به اسم مثال سرطان دهانه رحم به وسیله فعالیتهای ویروسی ایجاد می شوند)، از طرف دیگر از آسیب وارده به بدن به وسیله رادیکالهای آزاد جلوگیری می نمایند. گذشته از تشعشع، وراثت و ویروس، رادیکالهای آزاد از جمله علل اصلی منتهی به ناهنجاریهای سلولی هستند که در بلند مدت به غده های سرطانی تبدیل می شوند. این بعلاوه بدان معنا است که وارد نمودن مارچوبه به رژیم غذایی معمول و پیشگیری از بروز سرطان به احتمال زیاد همگام با هم پیش می فرایند.

بنابراین می بینید که نه تنها مارچوبه بلکه هر میوه، سبزی و یا ماده غذایی پرورد شده دیگری که سرشار از آنتی اکسیدان هستند به طور مساوی مجهز به دور نگاه داشتن سرطان می باشند. بعضی از منابع مختلف آنتی اکسیدانی بسیار خوب، سبزیجات برگ سبز، مرکبات، چای سبز، ادویه های طبیعی تازه (مانند پونه کوهی، زردچوبه، جعفری، زنجبیل، دارچین، میخک، مریم گلی و غیره)، شکلات تیره حاوی کاکائو بیشتر از مواد جامد شیر، و غیره را شامل می گردد. بعلاوه هنگامی که فردی تحت شیمی درمانی و رادیوتراپی جهت درمان سرطان واقع شده است، خوردن زیاد مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان این اطمینان را ایجاد می نماید که بدن بهبودی سریعتر و بهتر از تمام قرار گرفتنهای در معرض اشعه و مواد شیمیایی قوی می یابد. خلاصه آنکه ـ غذای سالم بخورید تا هیچ دلیلی برای عدم حفظ سلامتی باقی نماند!

منبع: راسخون

به "مارچوبه و سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مارچوبه و سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید